Antena Meniu Search
x

Accident grav în Bascov. Şoferul fugar care a ucis un tânăr şi a rănit alţi trei a fost prins de poliţişti

Poliţiştii din Bascov au reuşit să îl prindă pe şoferul fugar care a provocat un grav accident rutier pe 19 noiembrie.

Poliţiştii din Bascov au reuşit să îl prindă pe şoferul fugar care a provocat un grav accident rutier pe 19 noiembrie.

Potrivit primelor informaţii, şoferul este un tânăr în vârstă de 23 de ani care, în noaptea tragicului accident, se afla la volanul unui autoturism marca SAAB, model 9-3, înmatriculat în Marea Britanie.

El a fost reţinut de poliţişti şi va fi cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Pe acelaşi subiect

În maşina lui, poliţiştii au găsit, în noaptea accidentului, o sticlă de bere aproape goală, dar şi un telefon mobil.

Tudor Nicolae Adrian a murit in urma accidentului de la Bascov

Un tânăr mort şi alţi trei răniţi în urma accidentului de la Bascov

Tudor Nicolae Adrian, în vârstă de 22 de ani, se afla alături de trei prieteni, într-un autoturism marca BMW parcat regulamentar în afara părţii carosabile.

Şoferul de 23 de ani, aflat la volanul autoturismului SAAB, a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei. Maşina a intrat în plin în BMW-ul în care se aflau cei patru tineri, iar impactul a fost devastator.

Tudor Nicolae Adrian a murit la spital din cauza rănilor suferite în urma accidentului, în timp ce prietenii săi, răniţi grav la rândul lor, au ajuns la spital în stare gravă, dar din fericire, au supravieţuit.

Imediat după accident, tânărul de 23 de ani care a provocat accidentul s-a făcut nevăzut şi a fost găsit de poliţişti abia astăzi, la 11 zile de la tragedia rutieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident grav în Bascov. Şoferul fugar care a ucis un tânăr şi a rănit alţi trei a fost prins de poliţişti