Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav în Arad! O fetiţă de 12 ani a fost prinsă sub un tramvai după ce a traversat cu ochii în telefonul mobil (Foto)

O fetiţă de 12 ani a fost lovită de un tramvai şi a rămas prinsă sub acesta după ce a traversat o stradă în timp ce era atentă la telefonul mobil.

de Redactia Observator

la 11.01.2018 , 16:26

O fetiţă de 12 ani a fost lovită de un tramvai şi a rămas prinsă sub acesta după ce a traversat o stradă în timp ce era atentă la telefonul mobil.

Accidentul s-a petrecut, în această după-amiază, chiar în faţa Teatrului Clasic 'Ioan Slavici' din municipiul Arad.

Fetiţa era împreună cu o colegă şi nu a fost atentă atunci când a traversat strada. A fost lovită şi târâtă sub tramvai. Din primele informaţii, victima este conştientă, iar pompierii încearcă să o scoată de sub tramvai.

Articolul continuă după reclamă

Conform spuselor martorilor, fetiţa era atentă la telefonul mobil şi nu a văzut mijlocul de transport. În plus, a traversat pe culoarea roşie a semaforului. Tramvaiul venea dinspre Boul Roşu şi mergea spre Teatru, notează livearad.ro.

Pe acelaşi subiect

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje ale Ambulanţei şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Accident grav în Arad! O fetiţă de 12 ani a fost prinsă sub un tramvai după ce a traversat cu ochii în telefonul mobil (Foto)