Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prăpăd pe o stradă din Arad. Un şofer polonez neatent a spulberat o fată de 24 de ani, strivindu-i maşina cu microbuzul (Video)

Accident grav, noaptea trecută, în Arad. Incidentul s-a produs între un microbuz condus de un bărbat cu cetățenie poloneză și o tânără de 24 de ani care conducea un Citroen. 

de Redactia Observator

la 12.07.2018 , 09:44

Accident grav, noaptea trecută, în Arad. Incidentul s-a produs între un microbuz condus de un bărbat cu cetățenie poloneză și o tânără de 24 de ani care conducea un Citroen. 

Microbuzul condus de cetățeanul polonez care circula pe strada Dorobanți, la intersecția cu strada Andrei Șaguna nu a acordat prioritate autoturismului Citroen care circula din direcția spitalului și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, strivind Citroen-ul de scările casei în care au fost proiectate ambele vehicule.

Arad. Un şofer polonez neatent a spulberat o fată de 24 de ani, strivindu-i maşina cu microbuzu
Articolul continuă după reclamă

Ambii şoferi au fost transportați la Spitalul Județean Arad.

Pe acelaşi subiect

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, colegii mei au stabilit că azi-noapte, în jurul orei 00:30, un tânăr de 18 ani, cetățean polonez, a condus o autoutilitară pe strada Dorobanți, iar la intersecția cu strada A. Șaguna nu a respectat semnificația indicatorului rutier “oprire”, pătrunzând in intersecție, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa dinspre Piața Spitalului, condus de o tânără de 24 de ani, din Arad” a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Prăpăd pe o stradă din Arad. Un şofer polonez neatent a spulberat o fată de 24 de ani, strivindu-i maşina cu microbuzul (Video)