Pasagerul care şi-a pierdut o mână în groaznicul accident de la Bacău credea că visează şi ruga salvatorii să-l trezească

Publicat: 27.05.2018, 12:33.
Actualizat: 27.05.2018, 12:42

Tânărul de 25 de ani, care se afla în dreapta maşinii implicate în groaznicul accident de la Bacău, era convins că se află într-un vis şi ruga salvatorii să-l trezească. Prietenul său, un alt tânăr de 28 de ani, a adormit la volan în timp ce rula cu o viteză de peste 100km/h, în localitate.

Pasagerul care şi-a pierdut o mână în groaznicul accident de la Bacău credea că visează şi ruga salvatorii să-l trezească

Tânărul de 25 de ani, care se afla în dreapta maşinii implicate în groaznicul accident de la Bacău, era convins că se află într-un vis şi ruga salvatorii să-l trezească.

Prietenul său, un alt tânăr de 28 de ani, a adormit la volan în timp ce rula cu o viteză de peste 100km/h, în localitate.

Şoferul a provocat un grav accident rutier, intrând pe contrasens şi lovind frontal un TIR.

Citește și:

În autoturism se aflau doi tineri cu vârstele de 28 și 25 de ani. Şoferul de 28 de ani a murit la spital din cauza rănilor foarte grave, iar pasagerul de 25 de ani e în stare gravă şi i-a fost amputată o mână.

Martorii povestesc cum imediat după impact, au ieșit pe stradă și i-au văzut pe cei doi tineri din autoturism plini de sânge, șoferul era încarcerat și pe celalalt au reușit să-l scoată din interiorul mașinii. Au intervenit cu o ranga ca să-l scoată pe șofer dintre fiarele mașini, fără nicio șansă. Pasagerul maşinii, grav rănit, dar conştient, i-a întrebat dacă vizează şi i-a rugat să-l trezească.

Șoferul tirului este din Bulgaria și a afirmat ca nu este vinovat pentru producerea accidentului.

Cele doua victime au fost transportate la spitalul de urgența din Bacau, în stare foarte grava. Din păcate, şoferul maşinii, tânărul de 28 de ani, a murit. Acul care indica viteza s-a blocat la 100km/h.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.