Antena Meniu Search
x

Şoferul unui microbuz a murit, iar două persoane au rămas încarcerate după un grav accident la Braşov

Şoferul unui microbuz a murit, iar alte două persoane au rămas încarcerate după un grav accident rutier produs în Braşov, pe drumul dintre Făgăraş şi Şona.

Accident la Brasov. Un sofer de microbuz a murit pe loc
Accident la Brasov. Un sofer de microbuz a murit pe loc - Observator

Şoferul unui microbuz a murit, iar alte două persoane au rămas încarcerate după un grav accident rutier produs în Braşov, pe drumul dintre Făgăraş şi Şona.

Alarma a fost dată, în această dimineaţă, după ce şoferul unui microbuz de marfă a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, acolo unde a intrat în plin într-un autoturism marca Opel.

În urma impactului deosebit de violent, şoferul microbuzului a murit pe loc, în timp ce alte două persoane, aflate în autoturism, au rămas încarcerate.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii de la Descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, o ambulanţă cu medic, dar şi elicopterul SMURD.

Pe acelaşi subiect

Pompierii au intervenit şi au scos victimele dintre fiarele contorsionate ale maşinilor.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru şoferul microbuzului, în timp ce un bărbat a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celălalt cu o ambulanţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şoferul unui microbuz a murit, iar două persoane au rămas încarcerate după un grav accident la Braşov