Antena Meniu Search
x

Accident grav în Bucureşti, trei persoane au ajuns în stare gravă la spital

Accident grav în Capitală. Un motociclist şi o maşină s-au ciocnit violent, iar în urma impactului, ambele vehicule ar fi ricoşat în doi pietoni, care aşteptau să traverseze la semafor. Trei victime au ajuns la spital în stare gravă.

de Redactia Observator

la 02.07.2020, 11:07

Vezi și
  • Doi pietoni au fost loviti.
  • Trei victime au fost preluate de ambulanţă.

Ora 22:30, Bucureşti. Un motociclist ce circulă de pe strada Dezrobirii către strada Moineşti se ciocneşte violent cu un autoturism care merge pe bulevardul Iuliu Maniu, în apropiere de Piaţa Gorjului.

Din impact atât motorul, cât şi maşina lovesc doi pietoni, aflaţi pe trotuar. Martorii aleargă într-un suflet să acorde primul ajutor. Totul este surprins de camerele de supraveghere din zonă. 

Cele trei victime au fost preluate, de urgenţă, de ambulanţe şi transportate la spital, în stare gravă. Martorii au povestit cu groază, că în urma impactului motociclistul ar fi rămas fără un picior şi a fost lovit puternic la cap.

Accidentul a scos în stradă un cartier întreg. Oamenii spun că şoferul maşinii circula cu viteză foarte mare. 

Pentru a stabili vinovatul, poliţiştii vor trebui să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă. Unul dintre şoferi ar fi forţat semaforizarea.

Şoferul maşinii a fost testat cu aparatul etilotest şi nu era băut. Poliţiştii au deschis acum un dosar de cercetare, iar bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost condus de oamenii legii la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident grav în Bucureşti, trei persoane au ajuns în stare gravă la spital