Antena Meniu Search
x

Accident cumplit între Buzău şi Râmnicu Sărat. O femeie a fost aruncată zeci de metri pe şosea (Video)

Accident cumplit pe drumul dintre Buzău şi Râmnicu Sărat. O femeie a fost aruncată zeci de metri pe şosea şi a murit pe loc după ce maşina în care se afla a fost izbită violent de un autoturism condus de un şofer beat.

Accident intre Buzau si Ramnicu Sarat
Accident cumplit între Buzău şi Râmnicu Sărat. Un şofer a fost aruncat zeci de metri pe şosea - Observator

Accident cumplit pe drumul dintre Buzău şi Râmnicu Sărat. O femeie a fost aruncată zeci de metri pe şosea şi a murit pe loc după ce maşina în care se afla a fost izbită violent de un autoturism condus de un şofer beat.

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, pe drumul E85 între Buzău şi Râmnicu Sărat.

Şoferul unui autoturism marca Ford, înmatriculat în Buzău, a ieşit de pe un drum secundar, fără să se asigure, şi a fost izbit violent de o altă maşină condusă pe drumul cu prioritate.

Impactul a fost extrem de violent din cauza vitezei pe care al doilea şofer o avea.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, cei doi şoferi au fost răniţi, iar o femeie în vârstă de 56 de ani, pasageră în primul autoturism, a fost aruncată zeci de metri pe şosea şi a murit.

Cel de-al doilea şofer, un tânăr în vârstă de 33 de ani, a fost rănit şi a scăpat cu viaţă doar pentru că maşina pe care o conducea avea volan pe dreapta.

El a fost transportat la la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, dar şi pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au stabilit că tânărul avea o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Circulaţia pe drumul E85 a fost blocată pe toată durata cercetărilor poliţiştilor, iar cozile de maşini s-au întins pe mai bine de cinci kilometri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident cumplit între Buzău şi Râmnicu Sărat. O femeie a fost aruncată zeci de metri pe şosea (Video)