Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident îngrozitor surprins de camerele de supraveghere. Un tânăr a fost aruncat zeci de metri în aer (Video)

Un tânăr de 19 ani a fost spulberat de şoferul unui Audi care conducea cu viteză excesivă. Accidentul îngrozitor a fost surprins de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 22.01.2018 , 12:51

Un tânăr de 19 ani a fost spulberat de şoferul unui Audi care conducea cu viteză excesivă. Accidentul îngrozitor a fost surprins de camerele de supraveghere.

Accidentul s-a produs în oraşul Derby din Marea Britanie, la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum tânărul încearcă să traverseze fără să se asigure, iar la un moment dat este lovit în plin de un Audi A3 condus cu viteză excesivă.

Articolul continuă după reclamă
Accident ingrozitor surprins de camerele de supraveghere
Pe acelaşi subiect

În urma impactului, pietonul a fost aruncat câteva zeci de metri în aer şi apoi s-a prăbuşit pe trotuar, în faţa unui magazin.

Martorii au sunat imediat la numărul de urgenţă, iar un echipaj medical l-a preluat pe tânărul de 19 ani şi l-a transportat la spital.

Bărbatul a supravieţuit accidentului, însă acum este imobilizat într-un scaun cu rotile. Poliţiştii au apelat la ajutorul oamenilor pentru a-l putea identifica pe şoferul fugar, notează Daily Mail.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Accident îngrozitor surprins de camerele de supraveghere. Un tânăr a fost aruncat zeci de metri în aer (Video)