Antena Meniu Search
x

Gest revoltător într-un magazin din Reşiţa! O mamă îşi pune fiica să şterpelească un portofel uitat de un client pe tejghea (Video)

Imagini revoltătoare surprinse ieri de camerele de supraveghere, într-un magazin din Reşiţa.

Imagini revoltătoare surprinse ieri de camerele de supraveghere, într-un magazin din Reşiţa. În înregistrare se vede cum o femeie se foloseşte de propria fiică pentru a şterpeli portofelul uitat pe tejghea de un client.

Scenele au avut loc ziua în amiaza mare. Bărbatul, un cetăţean austric venit în ţară pentru sărbători, face cumpărăturile, le achită şi uită portofelul pe pult. 

Femeia observă, îi spune fiicei să fure portofelul, după care amandouă ies din magazin.

În portofel se aflau toate actele bărbatului, cardurile de sănătate şi bancare plus suma de 800 de lei și 1400 de euro.

Priviţi mai jos imaginile!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit infocs.ro, hoaţa a fost prinsă câteva ore mai târziu, însă asupra ei au mai fost găsiţi doar 800 de euro şi 800 de lei. Portofelul cu acte l-a aruncat la gunoi. 

Sursa video

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Gest revoltător într-un magazin din Reşiţa! O mamă îşi pune fiica să şterpelească un portofel uitat de un client pe tejghea (Video)