Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Accident cauzat de aburii alcoolului, în Craiova. Un șofer băut a intrat cu mașina pe contrasens și s-a înfipt într-un autoturism condus de o femeie

Accident pe o șosea din Craiova. Două mașini s-au făcut praf după ce un bărbat a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. S-a izbit direct de autoturismul condus de o femeie. Polițiștii au constatat ulterior că bărbatul era băut. 

de Redactia Observator

la 18.09.2024 , 10:52

Accident cauza de aburii alcoolului, în Craoiva. Un șofer băut a intrat cu mașina pe contrasens și s-a înfipt într-un alt autoturism condus de o femeie Accident cauza de aburii alcoolului, în Craoiva. Un șofer băut a intrat cu mașina pe contrasens și s-a înfipt într-un alt autoturism condus de o femeie - IPJ Dolj

În dimineața zilei de 18 septembrie a.c., ora 08.11, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Craiova.

Bărbatul, prins băut la volan

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova care au constatat faptul că, un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vântului, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din localitate.

Articolul continuă după reclamă

În urma evenimentului, atât bărbatul cât și femeia au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

De asemenea, aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul femeii și 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident cauzat de aburii alcoolului, în Craiova. Un șofer băut a intrat cu mașina pe contrasens și s-a înfipt într-un autoturism condus de o femeie