Antena Meniu Search
x

Accident chiar în faţa Spitalului Judeţean din Reşiţa. Tânără lovită în plin de maşină, pe trecerea de pietoni

O femeie în vârstă de 35 de ani a fost rănită grav, luni dimineaţa, după ce a fost acroşată de o maşină în timp ce trecea strada pe o trecere de pietoni din mun

O femeie în vârstă de 35 de ani a fost rănită grav, luni dimineaţa, după ce a fost acroşată de o maşină în timp ce trecea strada pe o trecere de pietoni din municipiul Reşiţa.

   Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

   'Accidentul a avut loc pe strada Făgăraşului din municipiul Reşiţa, pe o trecere de pietoni. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Reşiţa, a condus un autoturism pe strada Făgăraşului, dinspre Calea Caransebeşului spre Renk. La trecerea de pietoni din apropierea Spitalului Judeţean, marcată şi semnalizată corespunzător, bărbatul a acroşat o femeie de 35 de ani, din Reşiţa, angajată regulamentar în traversarea străzii', a precizat Cecilia Dăneţ.

   Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

   Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident chiar în faţa Spitalului Judeţean din Reşiţa. Tânără lovită în plin de maşină, pe trecerea de pietoni