Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident cu cinci morţi după ce şoferul unui Audi a condus cu peste 200 de km/h (Video)

Cinci oameni, printre care şi un copil, au murit în această dimineaţă după ce şoferul unui Audi, care mergea cu viteză, a spulberat o maşină.

de Redactia Observator

la 15.01.2018 , 14:29

Accident cu cinci morti dupa ce soferul unui Audi a condus cu 200 de km/h - YouTube

Cinci oameni, printre care şi un copil, au murit în această dimineaţă după ce şoferul unui Audi, care mergea cu viteză, a spulberat o maşină.

Tragedia s-a produs în zona localităţii Todireşti, pe drumul naţional R2 Chişinău - Bender, în Republica Moldova.

"Grav accident rutier în urma căruia au decedat cinci persoane, printre care şi un minor, iar alte două persoane sunt transportate la Spitalul de Urgenţă Chişinău. Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional R2, Chişinău-Bender, în apropierea satului Todireşti. Din informaţiile preliminare, se cunoaşte că şoferul automobilului Audi, se deplasa cu viteză excesivă din direcţia Chişinău", se arată într-un comunicat al Poliţiei Chişinău.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unor martori, şoferul autoturismului marca Audi se deplasa cu o viteză de peste 200 de km/h în momentul în care a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens, acolo unde a spulberat o maşină în care se aflau mai multe persoane, printre care şi un copil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Accident cu cinci morţi după ce şoferul unui Audi a condus cu peste 200 de km/h (Video)