Antena Meniu Search
x

Accident mortal înfiorător lângă Clujana! Un BMW s-a rupt în două, după ce s-a izbit de un stâlp. "Organe umane erau împrăștiate peste tot!" (Video)

Accident înfiorător, noaptea trecută, în zona platformei industriale Clujana. 

Accident înfiorător, noaptea trecută, în zona platformei industriale Clujana. 

Şoferul unui autoturism BMW, cu numere de înmatriculare de Satu Mare, circula cu mare viteză pe strada Câmpul Pâinii, arteră plină de gropi, în momentul în care a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de pe trotuar.

“Acul indicatorului era oprit la viteza de 200 km/h”, a declarat unul dintre martorii tragediei.

Se pare că șoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan. 

În urma impactului, pasagerul aflat în dreapta conducătorului auto a decedat, în timp ce șoferul a scăpat cu viață, fiind acum anchetat. 

“Organe umane erau împrăștiate peste tot, iar motorul era la 10 metri de mașină”, a spus un alt martor, conform presei locale.

Oamenii din zona platformei industriale Clujana spun că în vecinătate se organizează frecvent la lăsarea întunericului întreceri între mașini, acestea rulând adeseori cu viteze amețitoare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident mortal înfiorător lângă Clujana! Un BMW s-a rupt în două, după ce s-a izbit de un stâlp. "Organe umane erau împrăștiate peste tot!" (Video)