Antena Meniu Search
x

Accident grav în Constanța. O judecătoare a murit

O judecătoare de la Curtea de Apel din Constanţa se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital după ce a fost implicată într-un grav accident de circulaţie. Mergea, alături de un poliţist, pe o motocicletă cu trei roţi.

de Redactia Observator

la 24.03.2019, 10:59

Accident în Constanța
Femeia mergea, alături de un poliţist, pe o motocicletă cu trei roţi - Observator

O judecătoare de la Curtea de Apel din Constanţa a murit după ce a fost implicată într-un grav accident de circulaţie. Mergea, alături de un poliţist, pe o motocicletă cu trei roţi. Bărbatul ar fi intrat într-o intersecţie fără să acorde prioritate, iar vehiculul lor a fost lovit puternic de două maşini.

Update 09:00. Judecătoarea implicată în accidentul de la Constanța a murit.

Știre inițială:

Intersecţia în care s-a produs accidentul este doar semnalizată cu indicatoare de circulaţie. De care, se pare, că n-ar fi ţinut cont bărbatul care conducea triciclul. Acesta ar fi intrat cu viteză şi fara să se asigure nu a mai putut evita impactul cu cele două maşinii care circulau regulamentar. Imediat după accident, triciclul a luat foc.

În accident au fost răniţi şi şoferii celor două autoturisme. Din fericire starea lor nu este atât de gravă. Toate cele patru victime au ajuns la spitalul judeţean.

Femeia rănită grav este o judecătoare de la Curtea de Apel Constanţa, iar bărbatul care conducea triciclu este poliţist. Despre el, acum o lună, presa a scris că şi-ar fi lovit soţia care l-a reclamat pestru violenţă domestică. A cerut şi ordin de restricţie împotriva lui, iar bărbatul era cercetat disciplinar de către IPJ Constanţa. 

Poliţiştii au deschis pe numele poliţistului un dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Accident grav în Constanța. O judecătoare a murit