Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident cu 2 morți și 20 de răniți în Hunedoara. Un tânăr de 17 ani a sfârşit pe loc, după ce a intrat cu maşina într-un autocar, pe contrasens

Dezastru pe o şosea din Hunedoara. Un adolescent de 17 ani, care conducea o maşină, a pierdut controlul volanului şi a izbit violent un autocar plin cu pasageri! Tânărul a murit pe loc, iar pasagerul din maşina sa a ajuns în stare critică la spital, însă ulterior a decedat şi el din cauza rănilor extrem de grave. 20 de oameni care se aflau în autocar au fost grav răniţi, iar autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. Vă avertizăm, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 09:32

Tragedia s-a petrecut în localitatea Băcia, pe Drumul Naţional 66. La un moment dat, adolescentul a pierdut controlul maşinii, s-a izbit violent de autocarul plin cu oameni, iar apoi a ieşit din decor. 

Iulia Nistor, Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara: Un autoturism ar fi ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autocar în care se aflau mai multe persoane. În urma impactului, o persoană aflată în autoturism a decedat pe loc. 

Accident cu doi morți la Băcia, în Hunedoara

Vezi și

Zona a fost împânzită de mai multe echipaje de salvare, iar Planul Roşu de Intervenţie a fost activat de urgenţă. Medicii au început imediat evaluarea şi preluarea victimelor, însă din nefericire, a fost anunţat şi al doilea deces. 

Maior Lucian Morogan, ISU Hunedoara: Alte 21 de persoane au fost transportate pentru evaluare şi asistenţă medicală de specialitate, la spitalele din Deva - 7 persoane, Hunedoara - 6 persoane şi Orăştie - 8 persoane. O persoană dintre cele transportate la UPU Deva, pasager în autoturism, a decedat la spital. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Evenimente » Accident cu 2 morți și 20 de răniți în Hunedoara. Un tânăr de 17 ani a sfârşit pe loc, după ce a intrat cu maşina într-un autocar, pe contrasens