Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident cu șase victime pe o șosea din Banat. Trei mașini s-au făcut praf între Reșița și Bocșa

Șase persoane au ajuns la spital, marți, în urma unui accident produs pe DN58B, între Reşiţa şi Bocşa, în judeţul Caraş- Severin. În carambol au fost implicate trei mașini.

de Redactia Observator

la 17.05.2022, 13:13

Potrivit ISU Caraş- Severin, accidentul a fost anunţat în urma unui apel la numărul de urgenţe 112.

La fața locului s-au deplasat echipaje de urgență din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, mai exact două autospeciale pentru stins incendii cu modul de prim ajutor și descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe din partea Serviciului de Ambulanță Județean Caraș-Severin.

În urma accidentului, șase persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Reșița.

Coloană de 5-6 kilometri, după accidentul de la Colțan

Pe acelaşi subiect

Polițiștii au efectuat cercetările la fața locului și urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul și cine se face vinovat de producerea lui.

În urma carambolului, traficul pe DN 58B a fost întrerupt aproximativ 30 de minute, formându-se  coloană de mașini pe ambele sensuri.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația a fost blocată aproximativ 30 de minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident cu șase victime pe o șosea din Banat. Trei mașini s-au făcut praf între Reșița și Bocșa