Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident cu zece victime pe un drum din Olt. Microbuzul în care se aflau a intrat cu viteză într-un cap de pod, la Gostavățu

Șapte femei și trei bărbați au ajuns la spital, după ce microbuzul în care se aflau a intrat cu viteză într-un cap de pod, pe o șosea din județul Olt. Accidentul s-a produs pe DJ 642, în comuna Gostavățu.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 15:23

Vezi și

Un microbuz cu 9 pasageri a scăpat de sub control pe o șosea din județul Olt și a izbit un cap de pod. Șapte femei și trei bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 59 de ani, au ajuns la spital.

Conform Inspectoratului de Poliție Olt, accidentul s-a produs pe DJ 642, în comuna Gostavățu. 

IPJ Olt

Cele 10 victime au ajuns la Spitalul Caracal

Pe acelaşi subiect

"În acestă dimineață Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 642, în comuna Gostavățu. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Caracal, în eveniment fiind implicat un microbuz transport persoane, în care se aflau șoferul și nouă pasageri, care a părasit partea carosabilă lovind un cap de pod.

În urma coliziunii, toate cele 10 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal. Șoferul, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident cu zece victime pe un drum din Olt. Microbuzul în care se aflau a intrat cu viteză într-un cap de pod, la Gostavățu