Antena Meniu Search
x

"Ia uitaţi, bă, cum se conduce! Stai pe bancheta din spate, te călăreşti". Ce detaliu a omis şoferul care a ajuns în şanţ, după ce a lăsat maşina să fie "condusă" de o sticlă

Un şofer s-a lăudat pe Facebook cu o maşină care "se conduce singură", în timp ce el stătea pe bancheta din spate. Pe scaunul din dreapta şoferului era un alt bărbat care nu a schiţat niciun gest să oprească nebunia. După ce au rulat câteva minute pe autostradă cu o sticlă infiptă in volan cei doi au regretat gestul. Maşina a ajuns în şanţ, cu roţile în sus iar momentul a fost transmis live pe Facebook. Acum cei doi inconştienţi sunt căutaţi de poliţie.

de Lorena Rădulescu

la 17.11.2021, 13:41

Vezi și
  • Accident transmis live: Maşina fără şofer la volan se răstoarnă într-un şanţ: „Aşa se conduce, din spate! Te călăreşti, faci un copil, o aia, uitaţi-vă, bă!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a-şi impresiona prietenii, cei doi tineri teribilişti au urcat în maşină, dar niciunul pe locul şoferului, care a rămas liber. Au pus doar o sticlă cu apă în volan pentru ca maşina să menţină direcţia. 

"Suntem pe autostradă! Bă, eşti nebun la cap? Ştiţi cine conduce? Sticla asta de apă"

De ce s-a decuplat sistemul de menţinere a benzii de rulare

Pe acelaşi subiect

Titi Aur: Cei care au făcut acest lucru nu ştiau mai nimic despre ce poate să facă sau ce face maşina. Această maşina avea acel sistem care practic te atenţionează, dar te şi corectează, practic îţi tremură puţin volanul şi te corectează atunci când treci peste dunga alba continuă sau necontinuă din stânga sau din dreapta.

Drumul lor s-a încheiat însă neaşteptat şi brusc. Maşina a ieşit de pe şosea şi deşi unul dintre tinerii teribilişti a încercat să pună mâna pe volan, n-a mai reuşit s-o redreseze. Autoturismul s-a răsturnat în şanţul de la marginea şoselei.

Ca prin minune, bărbaţii au scăpat doar cu o sperietură zdravănă şi cu maşina făcută praf. Pilotul Titi Aur, specialist în condus defensiv, susține că marea problemă este şi că şoferii nu-şi cunosc dotările tehnice ale maşinii.

Titi Aur: Ce nu ştiau ei, nu ştiau că, de fapt, şi senzorul din scaun transmite o informaţie, deci trebuia să fie şi cineva pe scaun. Şi atâta timp cât nu ai mâna pe volan mai mult timp şi nu stă cineva pe scaun, sistemul se decuplează.  

Mai mult, acesta susține că în România școlile de şoferi sunt la nivelul anilor 70-80, iar şoferii nu sunt educaţi corect.  Autorităţile încearcă acum să-i idetifice pe protagoniştii din filmare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Ia uitaţi, bă, cum se conduce! Stai pe bancheta din spate, te călăreşti". Ce detaliu a omis şoferul care a ajuns în şanţ, după ce a lăsat maşina să fie "condusă" de o sticlă