Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit cu 2 morţi şi 5 răniţi, după ce trei maşini s-au lovit în lanţ pe un drum din Braşov. Printre victime, 3 copii

Accident grav seara trecută în Braşov! Două persoane au murit iar alte cinci au ajuns în stare gravă la spital în urma unui impact violent dintre trei maşini. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 20.01.2024, 07:08

Vezi și

Teribilul accident s-a petrecut între localităţile Veneţia de Jos şi Pârău, din judeţul Braşov, acolo unde şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o altă maşină care circula regulamentar. Dupa impact, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un altul care venea din sens opus. 

Impactul a fost atât de puternic încât una dintre maşini s-a rupt efectiv în două, iar bucăţi din caroserie s-au împrăştiat pe tot drumul. Două persoane au murit, iar alte cinci au fost duse de urgenţă la spital, printre care şi trei copii. Poliţiştii au dechis o anchetă pentru a vedea cum s-a petrecut tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Accident cumplit cu 2 morţi şi 5 răniţi, după ce trei maşini s-au lovit în lanţ pe un drum din Braşov. Printre victime, 3 copii