Antena Meniu Search
x

Accident cumplit în Olt! Un şofer a murit după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit de un alt autoturism

Un bărbat de 39 de ani, din oraşul Potcoava, a murit în urma unui accident rutier produs duminică în localitatea Valea Mare, pe DN65 Piteşti - Slatina.

Un bărbat de 39 de ani, din oraşul Potcoava, a murit în urma unui accident rutier produs duminică în localitatea Valea Mare, pe DN65 Piteşti - Slatina, între o autoutilitară şi un automobil.

La sosirea pompierilor şi a echipelor medicale, şoferul autoutilitarei a fost găsit încarcerat, fără semne vitale. În autoturism se aflau un bărbat şi o femeie, care nu prezentau urme vizibile de traumă şi care au refuzat transportul la spital, ei fiind asistaţi medical la locul intervenţiei.

'Din primele verificări efectuate de poliţişti se pare că un bărbat de 39 de ani, din Potcoava, în timp ce conducea autoutilitara, în condiţii de carosabil umed, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi ar fi pătruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din Scorniceşti. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă', a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Olt! Un şofer a murit după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit de un alt autoturism