Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit la Baia Mare, după ce un tânăr și-a confundat fosta iubită, care a urcat în mașină altui băiat

O confuzie putea să-i aducă sfârşitul! Un bărbat de 29 de ani şi-a confundat fosta iubită cu o fată care a urcat în maşina altui bărbat. A urmat o cursă ce putea fi mortală.

De Redactia Observator la 26.09.2021, 09:40
Vezi și

UPDATE 9:35 - Din păcate, pasagerul resucitat la locul accidentului a murit la spital. El fusese transportat în comă profundă.

Știrea inițială:

Înainte de ajunge cu maşina în şanţ, bărbatul urmărit a oprit să o lase pe fată să coboare. Moment prielnic ca urmăritorul să sară pe autoturismul său. Speriat, tânărul a urcat în maşină şi a pornit la drum. Cei doi agresori l-au urmărit pe 5 kilometri.

Au vrut să-l depăşească şi să-i taie calea, fără să se asigure, dar din sens opus venea o altă maşină. Au tras brusc de volan şi au intrat în maşina victimei care a ajuns în şanţ.

Pe acelaşi subiect

Șoferul gelos, în stare gravă la spital. Prietenul lui se zbate între viaţă şi moarte

Cei doi bărbaţi s-au învârtit cu maşina în mijlocul străzii în urma impactului.

Pasagerul din dreapta nu purta centura de siguranţă şi a fost proiectat pe asfalt. În urma accidentului, șoferul agresor a ajuns în stare gravă la spital, în timp ce prietenul său se zbate între viaţă şi moarte. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Accident cumplit la Baia Mare, după ce un tânăr și-a confundat fosta iubită, care a urcat în mașină altui băiat

Breaking News

Aderarea României la Schengen, primul punct pe ordinea de zi a Consiliului JAI din 8 decembrie

Aderarea României la Schengen, primul punct pe ordinea de zi a Consiliului JAI din 8 decembrie