Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident cumplit pe "Şoseaua Morţii", în Iaşi. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce maşina lui s-a făcut zob, într-o depăşire imprudentă

Accident cumplit pe DN 28 localitatea Podu Iloaiei în Iaşi. O maşină s-a făcut zob după un impact violent între 3 vehicule. O persoană a murit după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare iar alte 2 sunt rănite.

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 13:46

Din primele informaţii, şoferul unui autoturism ar fi făcut o depăşire imprudentă, apoi a intrat în coliziune cu alte două maşini. Şoferul de 60 ani care a efectuat defectuos manevra de depăşire a murit, în timp ce doi bărbaţi de 64 de ani, respectiv 54 de ani au fost răniţi grav, fiind duşi la spitale din Iaşi.

La faţa locului au fost trimise o autospecială de intervenţie şi descarcerare din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Alte 2 persoane rănite

Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri timp de câteva zeci de minute, coloana de maşini întinzându-se pe mai mulţi kilometri. Poliţiştii rutieri au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Pe drumul dintre Iaşi şi Podu Iloaiei au loc frecvent accidente grave, porţiunea respectivă fiind cunoscută şi sub numele de Şoseaua Morţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Accident cumplit pe "Şoseaua Morţii", în Iaşi. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce maşina lui s-a făcut zob, într-o depăşire imprudentă