Antena Meniu Search
x

Veteran de "Hard Enduro" rănit grav, la doar câțiva metri de start. Paramedicii s-au luptat să-l țină în viață

Prima zi a concursului de 'Hard Enduro' de la Apoiţa, judeţul Alba, a început cum nu se putea mai rău. Unul dintre concurenţi, un motociclist cu experienţă, a căzut şi s-a rănit grav, la doar caţiva zeci de metri de la start. Organizatorii nu îşi dau seama cum s-a petrecut incidentul, pentru că traseul nu era afectat de vremea rea.

de Redactia Observator

la 20.06.2020, 12:11

Vezi și
  • Accident grav la o cursă 'Hard Enduro' din Alba
  • Un motociclist s-a rănit grav, imediat după start

Campionatul naţional de enduro a debutat cu un accident grav.

Luci Forda, director Salvamont Alba - Intervenţia a fost foarte dificilă datorită gravităţii accidentului, a trebuit oxigen, deplasare foarte uşoară, oxigenat să nu intre în stop.

Victima, în stare gravă, a fost transportată pe tragă de pe circuitul de enduro şi până la elicopeterul SMURD.

Florin Pintea, medic elicopter SMURD Un bărbat de 49 de ani, victimă din accident de motocicletă la un concurs sportiv. A necesitat drenare şi va fi transportat la Cluj-Napoca pentru intervenţii chirurgicale.

Hard Enduro Alba Iulia este o competiţie de tip "open", deschisă atât concurenţilor români, cât şi celor de altă naţionalitate. Organizatorii, susţin că nimeni nu îşi poate explica ce s-a întâmplat cu adevărat.

Adrian Coclean, organizator - Este veteran, are multe curse la activ. Are experienţă, se întâmplă, la sporturi din astea se întâmplă.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Veteran de "Hard Enduro" rănit grav, la doar câțiva metri de start. Paramedicii s-au luptat să-l țină în viață