Antena Meniu Search
x

Video Accident dezastruos între un TIR şi o dubă pe o şosea din Galaţi. Unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens

Grav accident ieri după amiază, în localitatea Şendreni, din judeţul Galați. Un tir și o autoutilitară s-au ciocnit violent și au ajuns într-un şanţ de pe marginea şoselei.

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 09:02

Vezi și

A fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a-l scoate pe şoferul autoutilitarei din vehicul. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost resuscitat şi transportat la spital. Şoferul care a produs accidentul, un bărbat de 37 de ani, ar fi pierdut volanului și a pătruns pe contrasens, unde l-a lovit frontal pe cel care conducea regulamentar.

Şoferul tirului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. După accident, s-au format cozi kilometrice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident dezastruos între un TIR şi o dubă pe o şosea din Galaţi. Unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens