Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident frontal şocant, filmat pe un bulevard din Iaşi. Maşina unei fete de 19 ani a luat foc după impactul devastator

O tânără în vârstă de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism, pe bulevardul Socola din municipiul Iaşi. Momentul impactului a fost filmat de o cameră de supraveghere.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 11:57

Azi dimineaţă, în jurul orei 6, un apel la 112 anunţa producerea unui grav accident rutier, pe bulevardul Socola din municipiul Iaşi. "În această dimineață, 30 septembrie a.c., în jurul orei, 06.00, poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe bulevardul Socola, din municipiul Iași a avut loc un accident rutier. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că o tânără, de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a pătruns pe sens opus, intrând în coliziune cu un vehicul condus de un bărbat, de 45 de ani. În urma impactului, o persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul de 45 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultând faptul că nu consumase băuturi alcoolice.

Tânăra de 19 ani nu a putut fi testată din cauza stării de sănătate, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Accidentul din Iaşi, filmat de camere

Vezi și

Momentul producerii accidentului a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum un Suzuki Ignis intrat pe contrasens se ciocneşte frontal cu un Mercedes care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încăt una dintre maşini a luat foc.

Șoferița din Ignis, rămasă încarcerată, a fost extrasă de echipajele de intervenţie, apoi preluată de ambulanță şi transportată la spital cu răni grave.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Accident frontal şocant, filmat pe un bulevard din Iaşi. Maşina unei fete de 19 ani a luat foc după impactul devastator