Antena Meniu Search
x

A lovit o femeie pe trecerea de pietoni şi a fugit în pădure să se sinucidă. Tânărul din Găeşti a fost prins, victima lui a murit la spital

A lovit o femeie pe trecerea de pietoni şi a fugit în pădure să se sinucidă. Tânărul din Găeşti a fost prins, victima lui a murit la spital.

A lovit o femeie pe trecerea de pietoni şi a fugit în pădure să se sinucidă. Tânărul din Găeşti a fost prins, victima lui a murit la spital. Tânărul de 20 de ani din Cobia care a  lovit o femeie pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului, a fost găsit în pădure. Nu are permis de conducere, dar mașina cu care a lovit victima era a lui.

Susţine că ar fi fost prima dată când a condus pe drumurile publice și că femeia i-ar fi apărut, brusc, în față. Le-a declarat polițiștilor ca dorea să-și pună capăt zilelor, de aceea a fugit.

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, tânărul a fost prins la aproximativ o oră de la producerea accidentului, fiind dus la audieri. Vineri dimineaţă, el a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei va fi dus în instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

De asemenea, Poliţia Dâmboviţa precizează că femeia în vârstă de 40 de ani accidentată grav pe trecerea de pietoni a decedat în cursul nopţii de joi spre vineri, la spital.

Accidentul a avut loc joi, când tânărul, în vârstă de 20 de ani, fără permis de conducere, a accidentat grav o femeie pe o trecere de pietoni din Găeşti şi a fugit, maşina fiind găsită abandonată în zona localităţii Mogoşani. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost grav rănită şi transportată la Spitalul Floreasca din Capitală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A lovit o femeie pe trecerea de pietoni şi a fugit în pădure să se sinucidă. Tânărul din Găeşti a fost prins, victima lui a murit la spital