Antena Meniu Search
x

Accident grav în Bacău, pe E 85, două persoane și-au pierdut viața

Un accident grav a avut loc primele ore ale dimineții pe drumul european E 85, pe raza localității Răcăciuni din județul Bacău. Reprezentanții poliției au transmis că această tragedie a dus la moartea a două persoane, șoferii autoturismelor implicate și la rănirea altor a doi pasageri, notează Agerpres.

de Adrian Popovici

la 24.05.2022, 07:36

Traficul a fos trestricționat pentru două ore
Cei doi șoferi și-au pierdut viața în urma accidentului. - Facebook

Una dintre cele două persoane este un minor în vârstă de 15 ani, care a suferit răni grave, și un tânăr de 23 de ani, care a prezentat doar răni ușoare, după cum explică oamenii legii care au ajuns la fața locului.

"În jurul orei 05:00, pe DN 2 - E85, în afara localităţii Răcăciuni, un conducător auto de 21 de ani, din judeţul Tulcea, în timp ce se deplasa cu o autoutilitară pe direcţia Bucureşti - Bacău a intrat în coliziune cu un ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă, parcat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul ambilor conducători auto, rănirea gravă a unui pasager de 15 ani şi rănirea uşoară a unui tânăr de 23 de ani", a explicat Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

O serie de imagini de la locul accidentului au fost făcute publice pe Facebook, în acestea pot fi văzuți polițiștii care dirijează traficul, ambulanțele care i-au preluat pe răniți, dar și un echipaj de pompieri care a intervenit pentru descarcerarea celor implicați în tragedie.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Traficul a fost blocat în zonă pentru două ore în urma accidentului

Traficul din zonă a fost restricționat pentru aproximativ două ore, timp în care răniții au fost preluați de cadrele medicale și transportați la spital. Informațiile Centrului Infotrafic al IGPR arată că circulația a fost reluată în jurul orei 08:00.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat pe DN 2 Adjud – Bacău, în urma accidentului produs în afara localității Răcăciuni, județul Bacău. Coliziunea dintre un autotren și o autoutilitară s-a soldat cu două persoane decedate și alte două rănite".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Accident grav în Bacău, pe E 85, două persoane și-au pierdut viața