Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit filmat în Buzău, pe drumul morții - E85. Impact frontal violent, după o depăşire în curbă, lângă Nehoiu

Un şofer inconştient a încercat o depăşire periculoasă într-o curbă, pe timp de noapte, într-un sector de drum din Buzău, în care era beznă. A întrat însă în plin într-un autoturism care venea din sens opus şi l-a făcut praf. Doar norocul a făcut ca şoferii şi pasagera din maşina lovită să scape cu viaţă. Accidentul cumplit a fost surprins de camera de bord a unuia dintre autoturismele implicate. 

de Redactia Observator

la 08.02.2022, 07:23

Vezi și

Imagini cu impact emoţional!

Accidentul a avut loc weekendul trecut, pe drumul morţii - E85, lângă localitatea Nehoiu, din judeţul Buzău. Pe imaginile surpirinse de o cameră amplasată la bordul maşinii lovite din senin se observă cum şoferul teribilist pătrunde pe contrasens în curbă. Nu se gândeşte nicio clipă la pericolul la care se expune şi la consecinţele manevrei sale, iar inevitabilul se produce: pe sensul opus apare un autoturism şi nu mai poate evita impactul.

Gabriel Goşman, victimă accident: Au venit ambulanţele, pompieri, Poliţia şi au luat maşinile de acolo. Noi am venit la spitalul din Buzău, pentru că la Nehoiu este de Covid. Ne-au adus la urgenţe, la Buzău.

Medicii ar fi refuzat internarea victimelor

Pe acelaşi subiect

Speriaţi şi răniţi după producerea accidentului, victimele ar fi primit încă o lovitură: după ce au fost consultaţi, medicii ar fi refuzat internarea celor doi, susţine bărbatul. 

Gabriel Goşman, victimă accident: Ni s-au oferit îngrijiri medicale, ni s-au făcut radiografii. Mie mi-au pus piciorul în ghips şi în momentul în care mie mi-au pus piciorul în ghips, pe prietena mea au constrâns-o să semneze că nu vrea să rămână în spital. După ce am venit eu, după ce mi-au pus ghipsul, am venit eu şi le-am cerut spitalizare. Atât mie, cât şi prietenei mele. Dar au spus că nu se poate pentru că nu au locuri. 

Spital: Starea pacienților nu necesta internare

De cealaltă parte, reprezentaţii spitalului susţin că au făcut toate investigaţiile necesare, iar starea pacienţilor nu necesita internare.

Adriana Bunilă - purtător de cuvânt Spitalul Județean Buzău: Singura problemă medicală descoperită a fost o entorsă la membrul inferior, pentru care a primit tratament de specialitate. În urma consultărilor multidisciplinare reiese faptul că pacientul nu necesita spitalizare. Conducerea spitalului a demarat o anchetă internă, pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz.

Şoferul care conducea regulamentar mai susţine faptul că oamenii legii nu l-au căutat până în acest moment după producerea accidentului.

În plus, şoferul care a depăşit în curbă, peste linia continuă, ar fi fost implicat în mai multe evenimente rutiere până acum şi ar mai avea un dosar penal deschis pe numele său. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Accident cumplit filmat în Buzău, pe drumul morții - E85. Impact frontal violent, după o depăşire în curbă, lângă Nehoiu