Antena Meniu Search
x

Accident grav în Bistriţa, unde un şofer care se uita pe facebook, pe telefon, s-a răsturnat cu maşina la 8 de metri de şosea

Accident grav în Bistriţa, unde un şofer care se uita pe facebook, pe telefon, s-a răsturnat cu maşina la 8 de metri de şosea.

Accident grav în Bistriţa, unde un şofer care se uita pe facebook, pe telefon, s-a răsturnat cu maşina la 8 de metri de şosea

Accident grav în Bistriţa, unde un şofer care se uita pe facebook, pe telefon, s-a răsturnat cu maşina la 8 de metri de şosea. Trei bărbaţi au ajuns cu multipe traumatisme la spital.

"Un șofer de 32 de ani, în timp ce conducea pe direcția de mers Beclean - Bistrița, la ieșirea din localitatea Podirei, a pierdut controlul volanului mașinii, a ieșit de pe partea carosabilă, a lovit un copac - după care s-a rostogolit de mai multe ori pe câmp. Distanța de la carosabil la locul unde s-a oprit mașina este de 80 de metri. În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului și a celor doi pasageri aflați în mașină cu el, ambii având aproximativ 20 de ani. Toți cei trei pasageri sunt de loc din Beclean.", au explicat polițiștii.

Conform declarațiilor șoferului, accidentul a avut loc din cauză că, în momentul părăsirii carosabilului, își verifica Facebook-ul. 

Toți trei au avut nevoie de transport la spital deoarece au suferit multiple traumatisme. Cel mai grav e băiatul care se afla pe bancheta din spate, acesta având fractură de femur.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

sursa: bistriţeanul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident grav în Bistriţa, unde un şofer care se uita pe facebook, pe telefon, s-a răsturnat cu maşina la 8 de metri de şosea