Antena Meniu Search
x

Gina Felea, tânăra care racola românce pentru un 'night' în Torino, şi-a schimbat meseria: 'Mi s-a schimbat viaţa' (Video)

Gina Felea, tânăra devenită vedetă după ce a racolat românce pentru un club de noapte din Torino, şi-a schimbat meseria.

Gina Felea, tânăra devenită vedetă după ce a racolat românce pentru un club de noapte din Torino, şi-a schimbat meseria.

După ce a devenit cunoscută în România prin intermediul unui videoclip postat pe Facebook prin care le îndemna pe tinerele sărace să vină în Torino pentru a lucra la 'night' pentru a câştiga nişte 'bănuţi', Gina Felea s-a reprofilat.

Acum, ea se ocupă de o afacere cu criptomonede.

De curând, ea a plecat din Italia la Barcelona, acolo unde a participat la un congres despre criptomonede.

Pe acelaşi subiect

În stilu-i caracteristic, vedeta de pe Facebook, urmărită de zeci de mii de persoane, s-a filmat în timp ce mergea la volanul bolidului său, ascultând manele, către aeroport.

Gina Felea, tanara care racola fete pentru un club de noapte din Torino, si-a schimbat meseria

"Am plecat într-o călătorie de unde mă voi întoarce şi mi se va schimba viaţa pentru totdeauna", a scris Gina pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Gina Felea, tânăra care racola românce pentru un 'night' în Torino, şi-a schimbat meseria: 'Mi s-a schimbat viaţa' (Video)