Foto

Accident grav în sectorul 3 al Capitalei: Un autobuz a intrat într-o maşină de poliţie. Doi oameni ai legii au avut nevoie de îngrijiri medicale

De Monica Palade.
Publicat: 07.02.2021, 22:56.
Actualizat: 07.02.2021, 22:57

Accident grav în Sectorul 3 al Capitalei. Traficul a fost restricţionat pe Str. Fizicienilor, după ce un autobuz STB a intrat în coliziune cu o maşină de poliţie care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Accident grav în sectorul 3 al Capitalei: Un autobuz a intrat într-o maşină de poliţie. Doi oamei ai legii au avut nevoie de îngrijiri medicale

Brigada de Poliţie

În urma impactului, doi poliţişti au avut nevoie de îngrijiri la locul accidentului.

Din primele informaţii, şoferul STB nu a oprit la semnalele luminoase. Accidentul a avut loc în jurul orei 20:20, iar traficul în zonă a fost restricţionat în ambele sensuri.

Conducătorul autobuzului a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero.

Nu a oprit la semnalele luminoase şi acustice

"În jurul orei 20:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Str. Fizicienilor.

Conducătorul unei autospeciale de poliție în vârstă de 48 ani care se deplasa pe Str. Fizicienilor având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr 42, a intrat in coliziune cu un autobuz STB condus de un bărbat în vârstă de 52 ani.

În urma evenimentului, 2 polițiști au primit îngrijiri medicale (conducătorul auto și un pasager în vârstă de 21 de ani)", se arată în comunicatul poliţiei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.