Antena Meniu Search
x

Foto Accident grav în sectorul 3 al Capitalei: Un autobuz a intrat într-o maşină de poliţie. Doi oameni ai legii au avut nevoie de îngrijiri medicale

Accident grav în Sectorul 3 al Capitalei. Traficul a fost restricţionat pe Str. Fizicienilor, după ce un autobuz STB a intrat în coliziune cu o maşină de poliţie care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

de Monica Palade

la 07.02.2021, 22:57

În urma impactului, doi poliţişti au avut nevoie de îngrijiri la locul accidentului. 

Din primele informaţii, şoferul STB nu a oprit la semnalele luminoase. Accidentul a avut loc în jurul orei 20:20, iar traficul în zonă a fost restricţionat în ambele sensuri. 

Conducătorul autobuzului a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero. 

Nu a oprit la semnalele luminoase şi acustice

"În jurul orei 20:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Str. Fizicienilor.

Conducătorul unei autospeciale de poliție în vârstă de 48 ani care se deplasa pe Str. Fizicienilor având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr 42, a intrat in coliziune cu un autobuz STB condus de un bărbat în vârstă de 52 ani.

În urma evenimentului, 2 polițiști au primit îngrijiri medicale (conducătorul auto și un pasager în vârstă de 21 de ani)", se arată în comunicatul poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident grav în sectorul 3 al Capitalei: Un autobuz a intrat într-o maşină de poliţie. Doi oameni ai legii au avut nevoie de îngrijiri medicale