Antena Meniu Search
x

Momente de GROAZĂ într-un parc de distracţii din Giurgiu! Un CARUSEL plin cu oameni S-A RUPT imediat cum a fost pus în funcţiune!

Momente de panică într-un parc de distracţii din Giurgiu, vineri seară. Unul din aparatele amplasate la festivităţile organizate de Sfânta Maria s-a rupt imediat cum a fost pus în mişcare. Mai multe ambulanţe s-au deplasat la faţa locului, în jurul orei 23:30, informează giurgiuveanul.ro

Momente de panică într-un parc de distracţii din Giurgiu, vineri seară. Unul din jocurile amplasate la festivităţile organizate de Sfânta Maria s-a rupt imediat cum a fost pus în mişcare. Mai multe ambulanţe s-au deplasat la faţa locului, în jurul orei 23:30, informează giurgiuveanul.ro

Din fericire, nu au existat victime, cei prezenţi în parc alegându-se doar cu o sperietură zdravănă. 

Autorităţile locale cercetează acum împrejurările în care s-a produs incidentul, cazul fiind preluat de Inspecţia Muncii, fiind considerat un accident de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Momente de GROAZĂ într-un parc de distracţii din Giurgiu! Un CARUSEL plin cu oameni S-A RUPT imediat cum a fost pus în funcţiune!