Antena Meniu Search
x

Accident grav la intrare în portul Constanţa. Un TIR plin cu fier vechi s-a răsturnat, şoferul a rămas încarcerat

Accident grav la intrare în portul Constanţa. Un TIR plin cu fier vechi s-a răsturnat, şoferul a rămas încarcerat. Un autotren încărcat cu deşeuri metalice, care se deplasa spre Portul Constanţa, s-a răsturnat miercuri dimineaţă, în jurul orei 05,30, pe A4.

Accident grav la intrare în portul Constanţa. Un TIR plin cu fier vechi s-a răsturnat, şoferul a rămas încarcerat. Un autotren încărcat cu deşeuri metalice, care se deplasa spre Portul Constanţa, s-a răsturnat miercuri dimineaţă, în jurul orei 05,30, pe A4, în sensul giratoriu de la intersecţia cu DN 39, din localitatea Agigea, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa.

Potrivit sursei citate, la locul accidentului s-au deplasat pentru intervenţie un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul Palas al ISU, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa.

Echipajele medicale i-au acordat asistenţă şoferului încarcerat în cabina camionului.

Ulterior, conducătorul auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Accident grav la intrare în portul Constanţa. Un TIR plin cu fier vechi s-a răsturnat, şoferul a rămas încarcerat