Antena Meniu Search
x

Accident grav pe DN 2, în Neamţ. O bătrână de 73 de ani a ajuns la spital, după ce ar fi încercat să întoarcă fără să se asigure şi a lovit o altă maşină

O femeie de 73 de ani a ajuns la spital, după ce autoturismul pe care îl conducea a izbit un alt şofer pe DN2. Bătrâna ar fi încercat să întoarcă maşina fără să se asigure. 

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 09:21

- Shutterstock

O femeie în vârstă de 73 ani a fost rănită după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu o maşină din Galaţi, pe drumul naţional DN 2 (E85), a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Potrivit primelor cercetări, femeia ar fi încercat să întoarcă autoturismul fără să se asigure.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o femeie în vârstă de 73 ani, din Roman, conducea un autoturism pe DN2-E85, având direcţia de deplasare către judeţul Bacău, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 ani, din judeţul Galaţi, ce se deplasa pe acelaşi sens. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto, de 73 ani", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

Victima a fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe Roman pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident grav pe DN 2, în Neamţ. O bătrână de 73 de ani a ajuns la spital, după ce ar fi încercat să întoarcă fără să se asigure şi a lovit o altă maşină