Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ACCIDENT GROAZNIC în Ungaria! Un moldovean a murit, iar fiica sa este GRAV RĂNITĂ, după ce maşina în care se aflau a fost făcută praf de un camion românesc

de Redactia Observator

la 18.10.2017 , 15:34

Un moldovean a murit, iar fiica acestuia a fost internată în spital în urma unui accident produs în Ungaria, la 65 de km de la Budapesta.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, maşina în care se aflau tatăl şi fiica sa fiind lovită de un camion înmatriculat în România.

În urma accidentului produs, şoferul automobilului – cetăţean al Republicii Moldova a decedat, iar copilul acestuia a fost internat în spitalul din Tatabanya, Ungaria. 

Articolul continuă după reclamă

Ambasada Republicii Moldova la Budapesta a luat legătura cu autorităţile competente ungare pentru stabilirea detaliilor pe caz, inclusiv a identificat şi informat rudele victimelor accidentului menţionat, situaţia fiind monitorizată în continuare de către misiunea diplomatică a Republicii Moldova în Ungaria.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » ACCIDENT GROAZNIC în Ungaria! Un moldovean a murit, iar fiica sa este GRAV RĂNITĂ, după ce maşina în care se aflau a fost făcută praf de un camion românesc