Antena Meniu Search
x

Video Accident în Alba: fată de 16 ani, în stare gravă după ce o alta, de 15 ani, a furat mașina părinților și s-a răsturnat

Accident în Alba. Două adolescente de 15, respectiv 16 ani au fost rănite, luni, fiind transportate la spital, după ce maşina condusă de una dintre ele s-a răsturnat în localitatea Daia Română. Fata de 16 ani, care nu are permis de conducere, a luat maşina familiei fără ştirea părinţilor, arată primele date din ancheta Poliţiei.

de Redactia Observator

la 20.02.2023, 16:16

Vezi și

Accidentul a avut loc luni după-amiază, pe drumul judeţean 106K, în localitatea Daia Română din judeţul Alba. "Din primele cercetări a rezultat că o tânără de 16 ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, fără să deţină permis de conducere, pe direcţia de mers Sebeş-Daia Română, la kilometrul 6+500 m, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat", a transmis IPJ Alba.

Fată de 16 ani, inconștientă după accidentul din Alba

Echipajele de intervenţie ajunse la locul accidentului au constatat că ambele fete au fost rănite, adolescenta care a condus autoturismul a rămas încarcerată, starea ei fiind gravă, iar după ce a fost scoasă din maşină a fost preluată de elicopterul SMURD. Pasagera în vârstă de 15 ani a fost transportată la spital.

În urma primelor verificări, poliţiştii au constatat că fata de 16 ani nu are permis de conducere şi a luat maşina familiei fără permisiunea părinţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Accident în Alba: fată de 16 ani, în stare gravă după ce o alta, de 15 ani, a furat mașina părinților și s-a răsturnat