Antena Meniu Search
x

Şoferul care a spulberat un pieton în centrul Constanţei, căutat şi pe Internet. Poliţiştii au aflat a cui este maşina

Accident şocant suprins în centrul oraşului Constanţa. Un pieton este aruncat în aer zeci de metri, iar şoferul fuge după impact.

Vezi și

Accident şocant suprins în centrul oraşului Constanţa. Un pieton este aruncat în aer zeci de metri, iar şoferul fuge după impact. Victima a făcut greşeala de a traversa neregulamentar şi fără să se asigure.

La ora 12:50, un bărbat de 60 de ani traversează, în viteză, neregulamentar, un bulevard cu şase benzi.

Pietonul este aruncat câţiva metri. După impact, şoferul nu opreşte. Doar încetineşte. Apoi fuge... Imaginile de pe camerele de supraveghere au dus la identificarea maşinii şi, imediat, la o vânătoare on-line. 

Mobilizarea de pe internet, dar şi camerele, i-au ajutat deocamdată pe poliţişti să afle cine este proprietarul maşinii. 

Mobilizarea nu a existat şi în stradă. Imediat după accident, până la venirea ambulanţei, omul a zăcut pe asfalt în timp ce maşinile circulau fără a opri. 

Bărbatul lovit este acum la terapie intensivă. 

Poliţiştii trebuie să afle  de ce a fugit şoferul de la locul accidentului. S-a speriat sau s-a temut de agenţi. În mod normal, dacă are dreptul de a conduce şi nu a consumat băuturi alcoolice sau alte substanţe interzise, legea nu l-ar fi pedepsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Şoferul care a spulberat un pieton în centrul Constanţei, căutat şi pe Internet. Poliţiştii au aflat a cui este maşina