Antena Meniu Search
x

Video Accident în curtea Spitalului Victor Babeş din Timişoara. O femeie a confundat frâna cu accelaraţia, a distrus o mașină și un gard, apoi s-a înfipt într-un pom

Accident în curtea spitalului Victor Babeș din Timişoara. O femeie a fost rănită, după ce mașina în care se aflau s-a înfipt într-un pom. Șoferița, care venise să-și facă vaccinul antirabic, a pierdut mașina de sub control, după ce a confundat frâna cu accelerația.

de Redactia Observator

la 29.12.2023, 15:24

Vezi și

După ce s-a vaccinat, femeia s-a urcat în mașina care era parcata în parcarea spitalului. În mașină mai erau alte două femei pasagere. În momentul în care femeia s-a urcat la volan a confundat frâna cu accelerația și a pierdut controlul mașinii.

O femeie a fost rănită

Femeia a lovit o altă mașină care era parcată în incintă, a trecut de gardul spitalului și a pătruns într-un loc de joacă amenajat în curtea spitalului, iar în cele din urmă mașina s-a oprit într-un pom. 

În urma acestui incident a rezultat o victimă, respectiv conducătoarea autoturismului. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident în curtea Spitalului Victor Babeş din Timişoara. O femeie a confundat frâna cu accelaraţia, a distrus o mașină și un gard, apoi s-a înfipt într-un pom