Antena Meniu Search
x

Accident în lanț în Defileul Jiului. Un tânăr de 22 de ani a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un TIR și un alt autoturism

Accident în lanţ, seara trecută, în Defileul Jiului, din judeţul Gorj. Patru persoane au fost grav rănite, iar două dintre acestea au rămas încarcerate în urma unui accident grav petrecut între două maşini şi un tir. Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat pe contrasens, acolo unde s-a lovit cu autotrenul, iar mai apoi a ricoşat în alt autoturism. În urma impactului violent două persoane au rămas prinse între fiarele maşinii. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital.

de Redactia Observator

la 23.08.2023, 07:56

Accident în lanț în Defileul Jiului. Un tânăr de 22 de ani a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un TIR și un alt autoturism

Ieri seară, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că pe DN 66 Defileul Jiului s-a produs un eveniment rutier cu victime.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tânăr de 22 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism din direcția Târgu Jiu-Petroșani, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Crasna, care se deplasa din direcția Petroșani-Târgu Jiu.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 22 de ani, precum și a altor trei pasageri în autoturismul condus de acesta, respectiv un bărbat 62 de ani, o tânără de 21 de ani și un băiat de 17 ani, toți fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Accident în lanț în Defileul Jiului. Un tânăr de 22 de ani a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un TIR și un alt autoturism