Antena Meniu Search
x

Video Accident înfiorător filmat în Brașov. Momentul în care un TIR spulberă o mașină într-o intersecție din Tohanu Nou, surprins de camere

Patru persoane au fost rănite, în această dimineață, după ce o mașină intrată regulamentar într-o intersecție a fost spulberată de un TIR. Accidentul s-a produs în Tohanul Nou, județul Brașov, și a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.09.2021, 12:35

Vezi și

În înregistrare se vede cum șoferul mașinii oprește pe banda a doua, la culoarea roșie a semaforului, dând semnal stânga. Când se face verde, autoturismul pătrunde regulamentar în intersecție și virează la stânga, moment în care este spulberat cu viteză de un TIR. Impactul a fost unul teribil și doar o minune a făcut ca cele patru persoane aflate în mașină să scape cu viață. 

Patru răniți după accidentul din Tohanu Nou

La fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, o ambulanță SAJ și o autospecială cu apă și spumă. Trei dintre victime au fost transportate la spital, a patra refuzând internarea.

Pe acelaşi subiect

"S-a intervenit pentru acordarea asistenței medicale necesare, iar 3 dintre cele 4 victime au fost transportate la spital", au transmis reprezentanții ISU Brașov.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal și fac în continuare cercetări pentru stabilirea circumstanțelor care au dus la producerea accidentului.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător filmat în Brașov. Momentul în care un TIR spulberă o mașină într-o intersecție din Tohanu Nou, surprins de camere