Antena Meniu Search
x

Accident înfiorător în Constanţa! Sunt şase victime, după ce două maşini s-au făcut praf la ieşirea din Tariverde (IMAGINI DRAMATICE)

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineaţă, la ieşirea din Tariverde, pe sensul de mers către Constanţa.

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineaţă, la ieşirea din Tariverde, pe sensul de mers către Constanţa. Este vorba despre şase victime, printre care o persoană decedată.

Potrivit primelor informaţii, un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz într-o curbă periculoasă, amebele vehicule ieşind în afara carosabilului. 

În urma accidentului, un bărbat a decedat, iar alte cinci persoane au fost rănite, fiind conştiente, diagnosticate cu politraumă.

În microbuzul implicat în accident se aflau muncitori, iar în autoturism erau câţiva bărbaţi care mergeau către Mihai Viteazu, la pescuit. 

"La data de 6 noiembrie a.c.,polițiștii constanteni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc pe DN22, unde un conducător auto, care se deplasa dinspre Constanța catre Tulcea, din cauza neatenției și a neadaptarii vitezei la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus, intrând in coliziune cu un microbuz-transport persoane. In urma accidentului rutier a rezultat decesul pasagerul (dreapt,spate) din auto si vătămarea corporală ușoară a altor 7 persoane. S a întocmit dosar de cercetare penală", anunţă poliţiştii constănţeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător în Constanţa! Sunt şase victime, după ce două maşini s-au făcut praf la ieşirea din Tariverde (IMAGINI DRAMATICE)