Antena Meniu Search
x

Accident înfiorător pe DN 15, la Dumbrava Roşie. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un şofer italian de 82 ani

Accident grav în localitatea Dumbrava Roşie, din Neamţ! O femeie în vârstă de 52 ani a fost lovită în plin, joi, pe o trecere de pietoni de pe DN 15. Şoferul vinovat este un bătrân în vârstă de 82 ani, din Italia.

de Redactia Observator

la 15.12.2022, 18:13

Accident înfiorător pe DN 15, la Dumbrava Roşie
Accident înfiorător pe DN 15, la Dumbrava Roşie - IPJ Neamţ

O femeie din Neamţ a văzut moartea cu ochii, după ce a fost izbită în plin pe trecerea de pietoni. "Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 82 ani, cetăţean italian, conducea un autoturism pe sectorul de drum menţionat, ar fi acroşat o femeie, în vârstă de 52 ani, din Piatra-Neamţ, ce se afla angajată în traversarea străzii, pe marcaj pietonal", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ pentru acordarea îngrijirilor medicale. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător pe DN 15, la Dumbrava Roşie. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un şofer italian de 82 ani