Antena Meniu Search
x

Accident groaznic la Călineşti, în Argeş. Sunt opt victime, între care trei gravide. Una dintre ele şi copilul ei au murit (Video)

Accident teribil, în această dimineaţă, pe DN 7, în localitatea argeşeană Călineşti. Cel puţin şapte persoane au fost rănite, printre victime fiind trei femei însărcinate şi doi copii.

Accident teribil, în această dimineaţă, pe DN 7, în localitatea argeşeană Călineşti. Opt persoane au fost rănite, printre victime fiind trei femei însărcinate şi doi copii. Două dintre femei, între care o gravidă în 8 luni, au murit. La fel şi fătul acesteia.

Potrivit ultimelor informaţii în cumplitul accident au fost implicate două autoturisme.

Într-una dintre maşini, pe bancheta din spate se aflau patru femei, între care trei însărcinate. Două dintre ele au murit: o fată de 28 de ani, însărcinată în 8 luni, şi o femeie de 45 de ani. 

Pe acelaşi subiect

De asemenea, o altă fată de 18 ani a pierdut sarcina în urma accidentului, iar o tânără de 28 de ani, care se afla şi ea pe bancheta din spate, a fost grav rănită.  

În aceeaşi maşină, se mai aflau doi copii, de 4 şi, respectiv, 5 ani, şoferul de 70 de ani şi pasagerul din dreapta.

Aflat pe DN 7, în localitatea argeşeană Călineşti, se pare că şoferul în care se aflau femeile însărcinate a vrut să întoarcă, doar că a făcut-o în mijlocul străzii, fără să se asigure.

A fost lovit violent de o maşină care efectua o depăşire şi care nu a mai putut evita impactul.

Circulaţia pe DN 7 a fost blocată în urma accidentului în care au fost implicate două maşini.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

'Este vorba despre cel puţin cinci victime adulte şi doi copii. O femeie însărcinată este în stop cardio-respirator, alte două femei însărcinate primesc îngrijiri medicale', a precizat, la momentul accidentului, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, căpitanul Mădălina Epure.

La faţa locului au intervenit două echipaje de descarcerare, precum şi mai multe echipaje SMURD şi ambulanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident groaznic la Călineşti, în Argeş. Sunt opt victime, între care trei gravide. Una dintre ele şi copilul ei au murit (Video)