Antena Meniu Search
x

Dublă tagedie în accidentul de la Călineşti. Femeia însărcinată în 8 luni şi copilul ei au murit (Video)

Femeia însărcinată în opt luni, rănită în teribilul accident de la Călineşti, în Argeş, a fost resuscitată şi se află în stare gravă. Din păcate, copilul acesteia nu a putut fi salvat.

Femeia însărcinată în opt luni, în vârstă de 28 de ani, rănită în teribilul accident de la Călineşti, în Argeş, a murit. Din păcate, copilul acesteia nu a putut fi salvat.

Opt persoane, între care trei femei însărcinate şi doi copii, au fost rănite, vineri, într-un accident produs pe DN 7, în zona localităţii Călineşti din judeţul Argeş, fiind implicate două autoturisme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Într-una dintre maşini, pe bancheta din spate se aflau cele trei gravide cu doi copii, de 4 şi, respectiv, 5 ani. În faţă, erau şoferul şi un pasager - care este şi proprietarul maşinii.

Din primele informaţii, şoferul a vrut să întoarcă, doar că a făcut-o în mijlocul străzii. A fost lovit de o altă maşină care era în depăşire şi nu a avut cum să-l vadă.

Circulaţia pe DN 7 este blocată în urma accidentului.

Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Piteşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Dublă tagedie în accidentul de la Călineşti. Femeia însărcinată în 8 luni şi copilul ei au murit (Video)