Antena Meniu Search
x

Accidentul din Mamaia, provocat intenţionat de un iubit gelos care a vrut să se răzbune

Accidentul de vineri seară, din staţiunea Mamaia, în urma căruia patru tineri au ajuns de urgenţă la spital, ar fi fost provocat intenţionat de şoferul unui autoturism care a vrut să se răzbune pe fostul iubit al actualei sale prietene.

de Redactia Observator

la 16.04.2019, 16:16

Vezi și

Accidentul de vineri seară, din staţiunea Mamaia, în urma căruia patru tineri au ajuns de urgenţă la spital, ar fi fost provocat intenţionat de şoferul unui autoturism care a vrut să se răzbune pe fostul iubit al actualei sale prietene.

Totul s-a întâmplat vineri, 12 aprilie, în jurul orei 22.30, atunci când şoferul unui autoturism marca Mercedes, în care se afla şi iubita acestuia, a observat în trafic, în staţiunea Mamaia, o maşină condusă de fostul iubit al fetei.

Potrivit unor surse care au vorbit în exclusivitate pentru Observator.TV, şoferul Mercedes-ului ar fi intrat intenţionat în autoturismul Matiz, după ce a descoperit că acesta era condus de fostul iubit al actualei sale prietene.

În urma impactului, Matiz-ul s-a răsturnat în afara şoselei, iar Mercedes-ul a lovit o a treia maşină.

Pe acelaşi subiect

'Şoferul din Mercedes l-a şicanat în trafic pe cel cu Matiz şi l-a lovit cu botul maşinii în uşa din dreapta faţă. Nu a fost o întoarcere pe linia dublă. A fost intenţionat. În Mercedes, în dreapta, era fosta iubită a şoferului din Matiz', a declarat sursa pentru Observator.TV.

Şicanare urmată de un grav accident în Mamaia

Potrivit poliţiştilor rutieri, şoferul vinovat de producerea accidentului, respectiv cel din Mercedes, ar fi încercat să întoarcă peste marcajul dublu continuu.

"Un barbat, de 21 ani, a condus un autoturism, pe bd. Mamaia din Staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari iar la un moment dat a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 21 ani, din sens opus. În urma coliziunii primul autoturism a fost proiectat şi într-un alt autoturism, condus de un barbat, de 24 ani, în aceeaşi direcţie de mers şi banda cu al doilea autoturism", se arată în informarea Poliţiei Constanţa.

Un tânăr în vârstă de 19 ani, aflat pe bancheta din spate a autoturismului marca Daewoo Matiz, a ajuns în comă la spital, fiind menţinut în viaţă de aparate.

La rândul său, şoferul Matizului are două coaste rupte, un plămân perforat, un traumatism la mână şi faţa desfigurată.

Tot la spital a ajuns şi iubita şoferului vinovat, dar şi un tânăr de 19 ani, pasager pe scaunul din dreapta-faţă în Matiz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Accidentul din Mamaia, provocat intenţionat de un iubit gelos care a vrut să se răzbune