Antena Meniu Search
x

Tânăr de 19 ani băgată în comă, în Mamaia. Un şofer de 21 de ani a întors Mercedesul peste linia dublă continuă

O tânără de 19 ani a fost băgată în comă de iubit, în Mamaia. Băiatul a întors Mercedesul peste linia dublă continuă şi a fost izbit de două autoturisme care circulau regulamentar din sens invers. Şoferul vinovat are 21 de ani.

de Redactia Observator

la 13.04.2019, 09:43

UPDATE: Poliţia a anunţat că un tânăr de 19 ani e în comă, şi nu tânăra din dreapta şoferului vinovat, cum tot reprezentanţii poliţiei anunţaseră iniţial.

O tânără de 19 ani a fost băgată în comă de iubit, în Mamaia. Băiatul a întors Mercedesul peste linia dublă continuă şi a fost izbit de două autoturisme care circulau regulamentar din sens invers. Şoferul vinovat are 21 de ani.

Impact violent între trei autoturisme, seara trecută, în Mamaia. Patru tineri au ajuns la spital, iar o fată de 19 ani se zbate între viaţă şi moarte. Era în dreapta iubitului ei, cel care ar fi provocat accidentul. Şoferul susţine că maşina a intrat în balans şi a tras brusc de volan, din instinct, moment în care a ajuns pe contrasens şi a lovit frontal două maşini. Poliţiştii cred, însă, că tânărul a vrut de fapt să întoarcă pe linia dublă continuă

Era ora 22 şi 30 de minute când un apel la 112 anunţa un grav accident produs pe bulevardul principal din Mamaia. Trei autoturisme distruse complet, iar unul dintre ele, răsturnată lângă un copac.

Pe acelaşi subiect

Imaginile accidentului par să indice o manevră interzisă, făcută de un şofer de 21 de ani. Tânărul a pătruns pe contrasens, iar maşina care venea, regulamentar, din faţă, nu a mai avut când să frâneze. După impact, a fost proiectată în următorul autoturism, apoi s-a răsturnat.

Patru persoane au fost rănite, iar în cea mai gravă stare este o tânără de 19 ani, iubita tânărului care a intrat pe contrasens. Se afla pe scaunul din dreapta şi a fost lovită în plin. 

Ceilalţi trei tineri din autoturismul răsturnat au ajuns la spital cu multiple traumatisme, dar conştienţi. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă şi i-au reţinut permisul şoferului care ar fi provocat accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăr de 19 ani băgată în comă, în Mamaia. Un şofer de 21 de ani a întors Mercedesul peste linia dublă continuă