Antena Meniu Search
x

Accident mortal surprins de camerele de supraveghere. O bătrână a murit după ce a traversat la întâmplare (Video)

O bătrână în vârstă de 84 de ani din orașul Roznov, județul Neamț, și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa la întâmplare.

Accident mortal surprins de camerele de supraveghere. O bătrână a murit după ce a traversat la întâmplare - Facebook

O bătrână în vârstă de 84 de ani din orașul Roznov, județul Neamț, și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa la întâmplare.

Accidentul a avut loc vineri, 5 ianuarie, pe drumul care leagă Piatra-Neamţ de Bacău, pe raza orașului Roznov. Bătrâna s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani.

Șoferul ar fi declarat autorităților că a observat femeia prea târziu și nu a mai apucat să frâneze.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă, iar pe imagini se poate observa cum bătrâna se asigură în stânga atunci când traversează, însă nu se mai uită și în direcția opusă.

Pe acelaşi subiect

Șoferul de 67 de ani nu era atent la drum, deși circula cu viteză, iar impactul a fost unul nimicitor. Femeia a fost aruncată peste mașină și s-a prăbușit pe șosea, notează presa locală.

Ea a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Accident mortal surprins de camerele de supraveghere. O bătrână a murit după ce a traversat la întâmplare (Video)