Antena Meniu Search
x

Video Accident mortal filmat la Timșești, în Neamț. Un VW și un BMW s-au făcut praf după un impact cumplit, bucăţi dintr-un motor a zburat la zeci de metri distanţă 

Au apărut primele imagini de la accidentul cumplit petrecut vineri în comuna Timişeşti, din judeţul Neamţ. Un bărbat în vârstă de 77 de ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a fost lovită din plin de un alt autoturism. 

de Redactia Observator

la 16.05.2022, 09:02

Vezi și

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum bărbatul a încearcă să iasă dintr-o parcare, dar nu se asigură. 

Din stânga vine o altă maşină, cu viteză mare, iar şoferul acesteia nu mai poate evita coliziunea.

Impactul este devastator. Maşinile se fac praf şi se învârt pe şosea, iar bucăţi din motorul unuia dintre autoturisme sar la zeci de metri distanţă. 

Dosar penal după accidentul mortal din Timșești

Pe acelaşi subiect

Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului aflat la volanul maşinii lovite. 

"La ora 15:27, pompierii au fost înștiințați prin apel la 112 despre producerea unui accident rutier în comuna Timișești. La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere,  o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ. Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto.

În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, una dintre ele s-a răsturnat iar conducătorul auto a rămas încarcerat. Până la sosirea forțelor de intervenție,  unul dintre conducătorii auto a fost scos din autoturism de către participanții la trafic. Bărbatul de aproximativ 48 de ani, conștient, cu politraumatisme, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au scos din interiorul autoturismului răsturnat un bărbat de 78 de ani, în stare de inconștiență. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate acesta nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul. De asemenea, pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor de la cele două autoturisme și pentru repunerea autoturismului pe roți.

Lucrătorii de la SDN au intervenit pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier”, a anunțat ISU Neamț după accident.

Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident mortal filmat la Timșești, în Neamț. Un VW și un BMW s-au făcut praf după un impact cumplit, bucăţi dintr-un motor a zburat la zeci de metri distanţă