Antena Meniu Search
x

Accidentul de la Găeşti, cu doi morţi, a fost înregistrat. Camerele au surprins detalii importante (Video)

Camerele de supraveghere au surprins detalii importante despre modul de producere al accidentului mortal de la Găeşti.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.07.2020, 20:10

Un accident, din care au rezultat doi morţi, a avut loc la Găeşti, în Dâmboviţa - Observator/Foto de Arhivă
  • Accidentul mortal de la Găeşti a fost filmat
  • Doi morţi, în urma impactului

O tragedie a avut loc pe DN61, la ieșirea din orașul Găești, în Dâmbovița. Maşina în care se aflau mai mulţi tineri, a intrat inexplicabil într-un stâlp de beton, în timp ce şoferul se afla în depăşirea unei coloane de camioane.

Primele informații precizau că tragedia s-ar fi produs după ce un alt autoturism le-ar fi tăiat calea, după ce a ieșit dintr-o benzinărie fără să se asigure, însă imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată informaţii noi.

Se pare că, în momentul în care autoturismul în care se aflau cei doi tineri se afla în depăşirea coloane de camioane, şoferul unui alt autoturism, aflat între camioane, poate fi observat ieşit parţial din bandă, iar în momentul următor maşina cu cei doi tineri loveşte violent stâlpul de beton de pe partea stângă a şoselei.

Imediat, la fața locului s-au mobilizat mai multe echipe de la Ambulanță, poliție și pompieri.

În accident au murit două persoane, un tânăr de 20 de ani şi un bărbat de 43 de ani. Un minor de 14 ani, aflat pe bancheta din spate a autoturismului, a fost rănit, însă viaţa lui nu este pusă în pericol.

"La fața locului, au fost găsite trei victime încarcerate. După descarcerarea acestora s-a trecut la acordarea primului ajutor, manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor de pe ambulanţă. Una dintre victime deja a fost declarată decedată, iar celelelte au fost preluate de ambulanţă", a declarat plt. adj. șef Iordache Florin.

Citeşte şi: Doi prieteni au murit la Găești, mașina lor a doborât la pământ un stâlp de beton (Video)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Accidentul de la Găeşti, cu doi morţi, a fost înregistrat. Camerele au surprins detalii importante (Video)