Antena Meniu Search
x

Foto Accident mortal în Botoşani. O femeie de 34 de ani şi-a condus mama spre moarte după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod

Accident mortal în Botoşani. O femeie a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina într-un șanț. Atenţie, urmează detalii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 18.03.2024, 08:21

Vezi și

Tânăra în vârstă de 34 de ani se afla în autoturism cu mama ei, în vârstă de 72 de ani, care a murit pe loc în impact. Şoferiţa a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Maşina în care se aflau cele două femei a lovit un cap de pod.

"La faţa locului, a ajuns în cel mai scurt timp, un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi un echipaj de prim ajutor SMURD, dar şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Aceştia au constatat faptul că maşina era în afara părţii carosabile, iar cele două persoane erau scoase din interior", au precizat oficialii ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Accident mortal în Botoşani. O femeie de 34 de ani şi-a condus mama spre moarte după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod